Nieuws/Entertainment
3450478
Entertainment

’Waarom? Kan toch niet voor het geld zijn?’

Gigi Hadid keihard onderuitgehaald om McDonald’s-promotie

Gigi Hadid wordt verweten dat ze obesitas promoot

Gigi Hadid wordt verweten dat ze obesitas promoot

Gigi Hadid was een van de bekende aanwezigen tijdens het eerste weekend van Coachella en verdiende tussen het feesten door ook nog wat centen. Het model postte een foto op Instagram waarop ze te zien is met een bakje frietjes van McDonald’s en schrijft erbij: „Pre-festival met McDonald’s, genoeg gegeten en gedronken. Bedankt vrienden!”

Gigi Hadid wordt verweten dat ze obesitas promoot

Gigi Hadid wordt verweten dat ze obesitas promoot

Het leverde Gigi bakken met kritiek op van haar volgers, omdat ze fastfood promoot en dat is volgens velen ongezond. „Ik snap niet waarom je McDonald’s zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft op mensen, je wilt associëren met zo’n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en drinken”, aldus een volger.

Een ander zegt: „Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot.” En weer iemand anders schrijft: „Wat een waardeloze samenwerking.” Ook denken sommigen niet dat zij echt McDonald’s eet. „Ik weet wel zeker van niet, ze is op een strikt dieet, dus deze advertentie slaat nergens op.” En iemand voegt daaraan toe: „Dat de man in de achtergrond McDonald’s zou promoten, zou een veel geloofwaardiger samenwerking zijn.”

Hadid heeft nog niet gereageerd op de kritiek aan haar adres.