Nieuws/Entertainment
3455830
Entertainment

Opnieuw riskeert R. Kelly celstraf

R. Kelly

R. Kelly

Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, maar R. Kelly is dan ook geen ezel... De zanger belandde in maart al kort achter de tralies omdat hij zijn achterstallige alimentatie niet had betaald, maar ook nu loopt hij weer twee maanden achter met de kinderalimentatie.

R. Kelly

R. Kelly

Bronnen melden aan TMZ dat Kelly’s ex Drea Kelly de afgelopen twee maanden geen kinderalimentatie heeft ontvangen. Hij moet ruim 20.000 dollar per maand aan zijn ex betalen.

Kelly zat begin maart drie dagen in de cel vanwege alimentatieschuld, wat in de staat Illinois een misdrijf is. De zanger was de moeder van zijn drie kinderen nog bijna 162.000 dollar verschuldigd. Nadat een fan dit bedrag voor hem betaald had, kwam Kelly weer op vrije voeten. De zanger heeft meteen een verzoek ingediend om de alimentatie te verlagen, maar daarover doet de rechter pas op 8 mei uitspraak. Tot die tijd moet hij dus gewoon 20.000 dollar per maand betalen.

Gezien dinsdag bekend werd dat Kelly nog maar een paar honderd dollar zou hebben, is het maar de vraag of hij deze achterstallige schuld wel kan betalen. Volgens TMZ zou het dan ook zomaar kunnen dat hij binnenkort wederom een bezoek mag brengen aan de gevangenis.

 Bekijk ook: 

 R. Kelly is blut 

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.