Nieuws/Entertainment
3456036
Entertainment

Linda de Mol is klaar met haters

Linda de Mol

Linda de Mol

Linda de Mol krijgt als bekende Nederlander geregeld flink wat haatopmerkingen te horen en daar is de blondine helemaal klaar mee. In de nieuwste LINDA steekt ze dan ook een middelvinger op naar alle haters.

Linda de Mol

Linda de Mol

Pesten onder jongeren wordt vaak besproken, maar pesten onder volwassenen krijgt juist zelden aandacht, terwijl dat ook heel vaak voorkomt. Zo stelt Linda in gesprek met Shownieuws. Volgens de presentatrice was het dan ook hoog tijd om dit thema centraal te stellen in de nieuwste editie van haar magazine.

„Dan gaat het over dat ik helemaal opgespoten ben, te strakgetrokken, mismaakt, te oud, dom, oppervlakkig, irritant, kut stem... Nou ja, zo kan ik heel lang doorgaan, maar dat is ongeveer het gemiddelde van wat ik over mezelf lees”, vertelt ze.

„Ik heb niet echt de behoefte om iets tegen die haters te zeggen, ik denk dat ze een niet al te vrolijk bestaan hebben. Anders kan je niet zo’n zeur zijn.” Toch heeft ze het soms wel zwaar met alle commentaren. „Heel soms komen ze gewoon keihard binnen. Iemand die zei, toen ik in zijn optiek een fout maakte bij een berekening bij Miljoenenjacht, ’Ze is al net zo dement als haar moeder’. Daar kan ik echt een slechte nacht van hebben.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.