Nieuws/Entertainment
3459664
Entertainment

’Barbie doet opnieuw zelfmoordpoging’

Barbie met haar vriend Maron Hill

Barbie met haar vriend Maron Hill

Barbie heeft woensdagmiddag opnieuw een zelfmoordpoging gedaan. Dat bevestigen bronnen aan Privé.

Barbie met haar vriend Maron Hill

Barbie met haar vriend Maron Hill

De realityster is in haar huis in Scheveningen van het balkon gesprongen. Rond 12.45 uur zou Barbie de klap gemaakt hebben en naar het ziekenhuis afgevoerd zijn.

Een bron laat aan Shownieuws weten dat ze voorlopig niet aanspreekbaar is. Haar liefje Maron Hill is meteen naar het ziekenhuis gereden. Hij laat weten dat haar situatie inmiddels stabiel is. De politie doet geen mededelingen over de identiteit van het slachtoffer, maar bevestigt dat er iemand van het balkon is gesprongen.

Politie en ambulance aanwezig bij het huis van Barbie

Politie en ambulance aanwezig bij het huis van Barbie

In juli vorig jaar probeerde Samantha zich ook al van het leven te beroven, waarna ze werd opgenomen in een kliniek in Schotland. Ze bracht daar uiteindelijk vier maanden door. Daarna leek het beter met haar te gaan. Vorige maand werd bekend dat ze een nieuwe liefde heeft, Maron Hill.

Samen met haar ex Michael van der Plas heeft Samantha twee kinderen, Angelina en Milano. De twee kinderen werden na haar laatste zelfmoordpoging onder het gezag van Michael geplaatst. In oktober werd bekend dat ze dat nog zeker een half jaar zouden blijven.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn ’Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon: 0900-0113 of www.113.nl