Nieuws/Entertainment
3475999
Entertainment

UB40-saxofonist weigert gezond te leven na hersentumor

Brian Travers

Brian Travers

Hoewel Brian Travers vorige maand werd opgenomen in het ziekenhuis met een beroerte, waarna bleek dat hij twee tumoren heeft, weigert de de saxofonist van UB40 gezonder te gaan leven.

Brian Travers

Brian Travers

Inmiddels zijn de tumoren verwijderd, maar Brian is niet van plan zijn leven te veranderen. „Ik heb tegen de artsen gezegd dat ik niet zal stoppen met drinken, niet zal stoppen met roken en niet zal stoppen met recreatief drugsgebruik”, vertelt hij in gesprek met de Sunday Mercury.

„Ik houd van die middelen en ze geven me mijn serotonine, waardoor ik blij en creatief word. Ik zal alles doen dat me gelukkig maakt”, legt hij uit. „Ik zal alles doen om mijn hersenen gemotiveerd te krijgen. Ik heb nergens spijt van, ik heb mijn leven voluit geleefd en dat zal blijf ik ook doen.”

De saxofonist ziet de heftige gebeurtenis dan ook als een geschenk. „Ik voel me levendiger dan ooit en ik barst van de ambitie. Ik heb nooit een groter cadeau gekregen dan deze operatie. Ik ga geweldige kunst maken en ik ben ontzettend enthousiast.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.