Nieuws/Entertainment
3482189
Entertainment

De Nationale Reistest voor het laatst met Geraldine Kemper

Voordat Geraldine Kemper op 1 juni overstapt naar RTL presenteert ze maandag 29 april nog eenmaal De Nationale Reistest voor BNNVARA op NPO 3. Haar laatste reistest presenteert ze voor het eerst met Maurice Lede, kondigt BNNVARA aan.

Samen testen ze de reiskennis van presentator Kay Nambiar, boswachter Arjan Postma, documentairemaker Sinan Can, stijlicoon Ruba Zai, presentatrice Evelien de Bruijn, atlete Marlou van Rhijn en dj Nicky Romero.

De Nationale Reistest 2019 presenteren voelt voor mij als thuiskomen, want reizen vind ik het leukste dat er is. Ik mag het voor het eerst samen met Maurice doen, daar heb ik enorm veel zin in”, zegt Geraldine. Maurice Lede voegt daaraan toe: „Mijn 3 op Reis-avontuur begon ooit door deelname aan de Nationale Reistest en ik kan niet wachten om nu zelf, samen met collega-avonturier Geraldine, reislustig Nederland te testen.”

De Nationale Reistest 2019 is niet het laatste programma van Geraldine bij de NPO. Ze blijft nog een aantal afleveringen te zien in 3 Op Reis.