Nieuws/Entertainment

Henk Bres bedankt voor alle steun

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

Henk Bres en zijn vrouw hebben in een video iedereen bedankt voor alle steun die ze gekregen hebben, nadat bekend werd dat Corry aan kanker lijdt en nog maar minder dan een jaar te leven heeft.

Hollandse Hoogte / Fotopersburo Edwin Janssen

„We willen alle mensen zo verschrikkelijk hartelijk bedanken. Het is niet normaal. Het is overweldigend”, zo laat Henk weten. Zijn vrouw voegt daaraan toe: „Ik heb er gewoon geen woorden voor. Zulke lieve reacties, dat doet me echt heel goed.”

Het stel laat ook weten dat ze inmiddels begonnen is met het roken van cannabis en dat ze volgende week weer door de scan moet. „We beloven dat we jullie op de hoogte houden. Mijn motto was altijd: ’we blijven lachen’ en dat is nou veranderd. Het is nu: ’we gaan ervoor’”, zo besluit Henk de video, waarna hij Corry een ’boks’ geeft.

Vorige week werd bekend dat Corry lijdt aan maagkanker en dat het inmiddels is uitgezaaid naar haar botten. Henk liet toen weten: „Ja, en daar zit je dan. Uitgeblust, huilend, niet begrijpend en net alsof het over een ander ging dan mijn Corretje.”