Nieuws/Entertainment
3489284
Entertainment

Heidi Klum krijgt kritiek om kont op foto

Heidi Klum

Heidi Klum

Heidi Klum postte een foto van zichzelf met haar geliefde Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz, maar de aandacht ging meer naar het rokje dat volgens de volgers te hoog was opgekropen, dan naar hun liefde.

Heidi Klum

Heidi Klum

„Wat heeft Heidi achter haar achterwerk hangen. Zeldzaam gefotografeerd”, merkt iemand op. Een volger grapt: „Hebben de billen van Heidi een beroerte?”. Voor een ander is het plaatje zelfs aanleiding om het model niet langer te volgen. „Sorry, ik zal je hier niet meer volgen... je foto’s gaan zo vaak onder de gordel. Ik vind het voor je kinderen pijnlijk.” Fans van Tokio Hotel hebben ook commentaar op het bijschrift van Heidi, waarin ze aftelt naar de Melancholic Paradise Tour van de band. Zij vinden dat zij zich te veel met de band bemoeit.

Fans merken op dat de haters gewoon jaloers zijn dat Heidi Klum er op haar 45e nog zo goed uitziet. „Zeer treurig om onder zo een leuke foto, die alleen maar geluk uitstraalt, deze haatboodschappen te lezen. Schrijf toch iets aardigs.” Zij gunnen Heidi de liefde. „Ik geef niets om hun leeftijd, hun bankrekening of hun toekomst... ik word gewoon blij bij het zien van twee mensen die elkaar liefhebben op een pure, simpele en prachtige manier.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.