Nieuws/Entertainment
349191402
Entertainment

Piet Paulusma naar Omroep MAX

Weerman Piet Paulusma

Weerman Piet Paulusma

Weerman Piet Paulusma gaat begin volgend jaar aan de slag bij zijn nieuwe werkgever Omroep MAX. Zijn debuut is op 1 januari.

Weerman Piet Paulusma

Weerman Piet Paulusma

Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weer te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur. Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weer elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow.

Piet heeft er zin in: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!”

MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van de weerman: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.”

Piets Weer is vanaf 2020 elke werkdag rond de klok van 17.55 uur te zien op NPO 1. Behalve op 1 januari, dan om 17.05 uur. De weerman is 30 december voor het laatst te zien met zijn weerbericht bij SBS 6.