Nieuws/Entertainment
3508112
Entertainment

Chvrches bekvecht met Chris Brown

Chris Brown heeft op Instagram hard gereageerd op de kritiek van de Schotse band Chvrches, meldt The Daily Mail. De band had medemuzikant Marshmello bekritiseerd op zijn samenwerking met Chris Brown en Tyga, en noemde hen ’misbruikers’ en ’roofdieren’.

Chris Brown reageerde op een Instagram-foto van Chvrches: „Stelletje sukkels. Dit zijn het soort mensen waarvan ik hoop dat ze voor een bus vol met psychiatrische patiënten lopen. Blijf jezelf onderwerpen aan je eigen onzekerheid en haat. Ik ben zwart en trots. Ik weet dat het pijn doet dat jullie worstelen met het leven of medeleven, dus zijn jullie gedwongen om mijn succes te zien. Jullie zijn niet eens nummer 2 (onthoud dat nummer 2 alleen maar betekent dat je als eerste verliest).” Zangeres Lauren Mayberry van Chvrches kreeg ook een groot aantal bedreigingen van fans van de rapper, waarin onder meer werd gewenst dat ze verkracht of vermoord zou worden.

In 2009 gaf Brown toe schuldig te zijn aan de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. De zangeres moest na de mishandeling naar het ziekenhuis vanwege haar verwondingen.

Tyga reageerde wat koeler dan zijn collega-rapper: „We zijn allemaal kinderen van God. Iedereen maakt fouten, niemand is perfect. Laten we de energie positief houden.”