Nieuws/Entertainment
3519410
Entertainment

Strikt Privé

Hij slaat zich er in de Belgische gevangenis waar hij nu al weer bijna een halfjaar bivakkeert manmoedig doorheen. Ik kan niet anders zeggen na het zien van de schokkende beelden die deze week, via een omweg, op mijn bureau belandden en die tonen hoe het FRANK MASMEIJER achter de tralies vergaat.

De verboden foto’s laten hem zien op de binnenplaats, tussen de mannen die nu het publiek zijn van de op jonge leeftijd al gevierde show-master. We zien hem aan het werk en ook zijn er opnamen van het smerige hondenhok dat in Antwerpen een cel wordt genoemd. Het meest verbijsterend: de bizarre ‘wc-tent’ die Frank er heeft gebouwd om op sommige momenten van de dag nog een béétje privacy te hebben in de gedeelde cel.

Ik vind deze EXCLUSIEVE PRIVÉ-REPORTAGE een van de meest verbijsterende van de laatste tijd: het leven van Frank Masmeijer in de Belgische bajes.

Op 23 mei hoort hij hoelang hij daar nog moet blijven.

Ook naar: de situatie waarin MARGA BULT verkeert. ‘Rechtop in de wind’ blijkt zij in een financieel moeras te zijn beland en, eigenlijk, MARGA BLÚT te zijn geworden. Hoe kon het zover komen en waarom helpt haar omgeving de zangeres niet uit de schuldsanering?

En we hebben natuurlijk de vrolijkste beelden van Koningsdag, een feestdag die voor de jarige eindigde… IN GRIEKENLAND!