Nieuws/Entertainment

’Getouwtrek om dochter Rob Kardashian voorbij’

Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob Kardashian en Blac Chyna

Hollandse Hoogte

Rob Kardashian en Blac Chyna zijn tot een overeenkomst gekomen over hun dochtertje Dream. De twee voormalige geliefden zijn al maanden in een publieke ruzie verwikkeld, maar hebben nu volgens bronnen van TMZ besloten dat ze ieder voor de helft zorgdragen voor het kindje van tien maanden.

Rob Kardashian en Blac Chyna

Rob Kardashian en Blac Chyna

Hollandse Hoogte

Bij de onderhandelingen zou de jongere broer van Kim Kardashian zijn ex flink tegemoet zijn gekomen. Zo gaat hij Chyna in plaats van de voorgestelde 10.000 dollar, 20.000 dollar per maand alimentatie betalen. In ruil daarvoor zou ze haar beschuldigingen van huiselijk geweld aan Robs adres intrekken.

Van die 20.000 dollar (omgerekend bijna 17.000 euro) gaat een groot deel direct naar nanny’s. Rob maakt zich namelijk zorgen om Chyna’s moederlijke kwaliteiten. Zo zou het model haar dochtertje afgelopen weekend thuis hebben gelaten, terwijl ze zelf ging feesten.

Het meisje wordt ook in de gaten gehouden door de kinderbescherming in Los Angeles. De instelling is naar de rechter gestapt om te laten onderzoeken of Dream wel veilig opgroeit. Het onderzoek zou vooral draaien om vermeend drugsgebruik van Chyna en haar beschuldiging van mishandeling aan het adres van Rob. Ze vroeg aan het begin van de zomer nog een contactverbod aan voor hem.

Lees meer over