Nieuws/Entertainment
3540022
Entertainment

’Sylvie, wat is er met je gezicht gebeurd?’

Fans zijn zich rotgeschrokken toen ze Sylvie Meis zaterdag bij een basketbalwedstrijd zagen. Niet omdat ze haar daar niet verwachtten, maar wel vanwege het gezicht van de presentatrice.

Sylvie zat samen met een vriendin op de eerste rij om de Hamburg Towers toe te juichen. Volgens Bild lachte ze uitbundig en kletste ze gezellig met andere toeschouwers.

Maar toch barstte er een discussie op sociale media los, want Sylvie zag er niet uit zoals ze er normaal uitziet. Een stijve gelaatsuitdrukking en een rimpelvrij voorhoofd, aldus de Duitse krant. Of zoals een fan het verwoordt: „Sylvie, wat is er met je gezicht gebeurd?” Iemand anders schreef op Instagram: „Dat kan Sylvie Meis nooit zijn.”

Of de blonde presentatrice (41) naar de botox gegrepen heeft, wat het rimpelvrije voorhoofd zou verklaren, is niet duidelijk. Wel gaf ze eerder dit jaar aan dat ze daar niet negatief tegenover staat: „We worden allemaal ouder, dus als je op die manier net een beetje mooier ouder kunt worden: waarom niet? (...) Als je jezelf mooier vindt en gelukkiger bent met een paar prikjes, dan moet dat toch kunnen?”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.