Nieuws/Entertainment
354164569
Entertainment

Druk op Harry en Meghan: Denk aan prins Philip, stel Oprah-interview uit

Harry en Meghan zijn door Britse royaltywatchers onder druk gezet om de uitzending van hun interview met Oprah uit te stellen, meldt The Sun. Deze riepen hen aan prins Philip te denken, die nu al twee weken in het ziekenhuis ligt en is overgeplaatst naar een ziekenhuis gespecialiseerd in hartzorg voor een hartonderzoek.

Het interview van Oprah, dat gepland staat voor uitzending op zondag 7 maart en afgelopen week zou zijn opgenomen, is behoorlijk explosief, zo beloven de trailers. Daarin is onder meer te zien dat ’geen onderwerp taboe is’, wordt Meghan de vraag gesteld of ze ’zweeg of dat haar het zwijgen was opgelegd’ en vertelt Harry over zijn angst dat Meghan hetzelfde lot te wachten stond als zijn moeder Diana. Meghan werd gevraagd waarom ze haar tijd in het Britse koningshuis beschrijft als ’haast niet te overleven’.

Britse royalverslaggevers vinden de timing van het uit te zenden gesprek ’erg slecht’. „Zeker als ze gaan vragen om medelijden.” Volgens The Sun zou bovendien een bron van de senior royals zich hebben afgevraagd ’waarom ze dit doen’.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo