Entertainment/Gossip
354601440
Gossip

’Dennis Schouten betrokken bij steekpartij’

Dennis Schouten zou zaterdagavond betrokken zijn geweest bij een steekpartij. Dat meldt Shownieuws zaterdagavond na berichtgeving van Tubantia over het incident in Glanerbrug in de gemeente Enschede. De RoddelPraat-presentator zou één van de twee gewonden zijn.

De steekpartij ontstond door een ruzie in het dorpshuis. Aan RTV Oost laat de politie weten dat er bij het incident drie personen betrokken waren. Het zou gaan om twee mannen en een vrouw. Een van de twee mannen is aangehouden.

De politie wil volgens de regionale omroep alleen de leeftijden geven van de vrouw (37) en de gewonde man (33). De leeftijd van de verdachte wordt niet bekendgemaakt, ’aangezien hij bewoner is van het pand waarin de steekpartij plaatsvond’. Daarmee zou de verdachte ’herleidbaar zijn’, aldus de woordvoerder van de politie tegen RTV Oost.

Broer

Op Twitter laat Dennis Schouten (26), afkomstig uit Glanerbrug, op een vraag van mediadeskundige Rob Goossens weten dat hij oké is. „Ik wel. Mijn broer wordt nu verhoord.” Aan Shownieuws vertelt Schouten zaterdagavond dat hij naar het ziekenhuis moest, maar er niet vanuit ging dat zijn verwondingen ernstig zijn. Ook zegt de presentator dat zijn broer de hele avond bij hem was.

Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. Het dorpsgebouw is afgezet voor sporenonderzoek. Dennis Schouten was zondag niet bereikbaar voor commentaar.