Nieuws/Entertainment
3557802
Entertainment

Waylon woest op Facebook

Waylon is helemaal klaar met Facebook. Op het sociale medium verschijnen de laatste tijd allerlei gesponsorde berichten waarin staat dat zijn carrière over is. De zanger weet niet wie erachter zit, maar is er helemaal klaar mee, zo laat hij weten.

Waylon plaatst een aantal van de bewuste artikelen op Instagram . Daarbij schrijft hij: „De laatste tijd ben ik samen met mijn advocaat vrij intensief bezig geweest om deze ’advertenties’ van Facebook te krijgen. Helaas zonder succes omdat Facebook overal wel een smoes voor heeft of gewoon niet reageert!!”

Inmiddels heeft hij de strijd gestaat, „omdat het een bodemloze put begint te worden.” Maar blij is de zanger er allerminst mee. „Facebook verdient er lekker aan, het zijn namelijk gesponsorde berichten. Ik ben kwaad maar vooral teleurgesteld dat dit soort dingen wordt toegelaten door zo’n groot medium.”

Hij sluit zijn boze bericht af met een waarschuwing: „Ik heb niets te maken met deze zwendel en wil iedereen waarschuwen voor deze ellende, trap er niet in!!!”