Nieuws/Entertainment
3575543
Entertainment

Afgetrainde Donny Roelvink in handdoekje laat vrouwen smelten

Donny Roelvink

Donny Roelvink

Donny Roelvink is bezig met een challenge om in zes weken een sixpack te kweken. Dat hem dat na vier weken al aardig lukt, blijkt uit een foto op Instagram waarin hij zijn bovenlichaam toont in de sauna.

Donny Roelvink

Donny Roelvink

De vrouwelijke fans taggen elkaar massaal met commentaren als ’ Raap me op!’ en ’ Zo hallo!’ Iemand schrijft bij het taggen: „Mijn dag is weer goed... die van jou?”, waarop de ander antwoordt: „Na dit gezien te hebben zeker.” En twee andere vrouwen: „Zou ik wel een beschuitje mee willen eten.” „Een beschuitje? Een hele ROL beschuit.” De foto van Donny oogst dan ook al 27.000 likes.

Aan belangstelling van vrouwen dus geen gebrek. Of Donny daar zelf voor open staat? Nog geen twee weken geleden gingen hij en zijn vriendin Amijé uit elkaar. Vader Dries zei in een later interview met De Telegraaf dat het gezin toen midden in de opnames zat voor het tv-programma De Roelvinkjes passen op de winkel en dat Donny merkbaar stiller was. Wel liet het jongste Roelvinkje bij het openbaar maken van de breuk weten dat ze op een ’vredige manier’ uit elkaar gingen. „We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste.”