Nieuws/Entertainment
358120795
Entertainment

Ex-man Britney Spears rellend door Washington

Jason Alexander, de man met wie Britney Spears slechts 55 uur getrouwd was nadat ze elkaar in 2004 in Las Vegas het jawoord gaven, was een van de demonstranten die woensdag aanwezig waren bij de bestorming van het Capitool in Washington DC. Dit meldt TMZ.

Hoewel het niet duidelijk is of Alexander (39) ook daadwerkelijk het gebouw is binnengetreden, deelde hij wel meerdere foto’s op sociale media. Gehuld met een ’45’ muts op, een verwijzing naar de 45e president van de Verenigde Staten Donald Trump, kwam hij openlijk uit voor zijn steun aan Trump. Ook riep hij zijn volgers op met hem mee te doen: „Ik ben in DC, waar miljoenen mensen naar toe zijn gekomen. Waar zijn mijn andere patriotten? Stap nu op de Trump-trein als je later iets aan je kleinkinderen wilt vertellen.”

(Tekst loopt verder onder afbeelding)

Britney’s ex plaatst regelmatig lovende teksten over de Amerikaanse president en is ook een fervent tegenstander van het dragen van mondkapjes. „Ik draag er geen, omdat ik niet luister naar tirannieke orders. Ik hecht niet aan materiële spullen en ben er klaar voor om iedereen uit de weg te ruimen die me dwars zit.”

Spears en Alexander zijn oude jeugdvrienden, die tijdens een wild weekendje in Vegas besloten te trouwen. Toen de twee ontnuchterd waren na hun impulsieve uitspatting, liet Britney het huwelijk nietig verklaren.