Nieuws/Entertainment
3590743
Entertainment

Gordon duikt op in Tel Aviv

Het Songfestival heeft ook Gordon naar Tel Aviv doen afreizen. De zanger, die zelf tien jaar geleden met De Toppers meedeed aan het liedjesfestijn, is in de Israëlische stad neergestreken.

Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom haalden met hun glitterpakken de finale toen niet. „Wij hadden alles uit de kast gehaald en we kregen elf punten uit Albanië. Daar ben ik drie jaar op vakantie geweest, omdat ik overal herkend werd”, zo grapt de zanger tegenover Shownieuws.

De Toppers tijdens het Songfestival in 2009

De Toppers tijdens het Songfestival in 2009

Gordon is naar Israël vertrokken om Duncan Laurence een hart onder de riem te steken. Maar hij is bang dat Nederland er uiteindelijk niet met de hoofdprijs vandoor gaat. „Ik denk heel erg, met grote vrezen, dat Australië wel eens zou kunnen gaan winnen. Hoezeer ik ook voor Duncan ben, ik kom helemaal hierheen om hem aan te moedigen.”

De eerste halve finale dinsdagavond bekeek Goor met gemengde gevoelens. „Ik blijf het toch een van de leukste evenementen vinden die er is op televisie. Hoe mensen zich ook geërgerd hebben aan vanavond. Ik vond het best wel heel erg slecht. Op een paar uitzonderingen na: Australië en Servië, terecht door.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.