Entertainment/Gossip
360779451
Gossip

Chris Noth: ’Afwezigheid Kim Cattrall in SATC-reboot zeer ongemakkelijk’

Chris Noth

Chris Noth

Chris Noth, de acteur die al jaren gestalte geeft aan het Sex and the city personage Mr. Big vindt het ’verdrietig en ongemakkelijk’ dat zijn voormalig collega Kim Cattrall niet te zien zal zijn de aankomende reboot And just like that..., die vanaf 9 december op HBO Max te zien is.

Chris Noth

Chris Noth

Noth vertelt aan The Guardian geen idee te hebben waarom Cattrall ervoor koos niet meer terug te keren als Samantha Jones, een van de vier hoofdpersonen. „Ik kan niet zeggen wat haar emoties zijn of waren om dit niet te doen. Wat ik wel weet is dat ik heel close ben met Sarah Jessica Parker en dat de manier waarop Kim Sarah in de media heeft omschreven absoluut niet overeenkomt met de Sarah die ik ken. Maar het is en blijft jammer, want ik vond Kim fantastisch in de show en Samantha was echt een type waarvoor mensen keken.”

Hij vervolgt: „Mensen gaan door met hun leven omdat ze daar redenen voor hebben. Ik weet niet wat de hare waren. Ik zou alleen willen dat dit allemaal nooit gebeurd was, omdat het heel verdrietig en vooral zeer ongemakkelijk is allemaal.”