Nieuws/Entertainment
3618027
Entertainment

Yolanthe lanceert kinderlijn bij Hema

Yolanthe Sneijder-Cabeau gaat samenwerken met Hema. De actrice en presentatrice gaat haar eigen kinderkledingmerk verkopen bij de warenhuisketen.Pikant detail: HEMA-eigenaar Marcel Boekhoorn heeft een relatie met Yolanthe’s zus Rebecca.

De presentatrice lanceerde haar kledinglijn Bananas&Bananas begin dit jaar en die was voorheen alleen verkrijgbaar in haar eigen webshop. Speciaal voor Hema ontwierp Yolanthe een nieuwe collectie die exclusief verkrijgbaar zal zijn in verschillende winkels door heel Nederland en online. „Ik ben heel blij dat een nieuwe collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek. Ik heb in Hema de ideale partner gevonden”, aldus Yolanthe.

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca waren lange tijd gebrouilleerd om de erfenis van hun vader, maar de twee legden het uiteindelijk bij. Nu Rebecca’s vriend Marcel Boekhoorn Yolanthe binnen heeft gehaald als nieuwe gezicht van HEMA, is de miljardair steeds nauwer verbonden met de familie.

Het is namelijk niet de eerste keer dat Boekhoorn zich over Yolanthe ontfermt. Eerder kon Privé al melden dat de miljardair zich tevens in het in zwaar weer verkerende huwelijk van Yolanthe en Wesley mengde om tussen de twee te bemiddelen.

De kledinglijn Bananas&Bananas is vanaf 24 juni als limited edition verkrijgbaar.