Nieuws/Entertainment
3628387
Entertainment

Chantal Janzen in seksdagboek: ’Meteen afgerold’

De nieuwe &C staat in het teken van seks en dus ontkomt Chantal Janzen er niet aan om ook over haar eigen seksleven te praten. Ze doet dat door middel van een seksdagboek dat ze heeft bijgehouden.

Al moest ze daar wel even twee keer over nadenken: „Ik ben best open over van alles, maar mijn seksleven is niet echt iets waar ik de hele wereld deelgenoot van wil maken.”

De week begint nogal saai, zo laat Chantal weten: „„Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe.” In het weekend lijkt er actie te komen, totdat zoontje James (10) roet in het eten gooit. „Jammer genoeg stormde er op het moment suprême een tienjarige binnen na een nachtmerrie over een aap met een blauwe trui die ’m achternazat.”

De woensdag erop gaat het beter: „Wel meteen afgerold, -geveegd en -gemat, want God weet hoe vroeg Bobby (1) wakker is de volgend ochtend.”

De conclusie van Chantal en haar man Marco na twee weken is: „We moeten het echt vaker doen. ’Joh, je meent ’t.’ Ouders van een baby. It’s a hard not knocked up life.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.