Nieuws/Entertainment

Kevin Spacey en John de Mol samen naar Ahoy

Kevin Spacey

Kevin Spacey

Hollandse Hoogte

Kevin Spacey, bedenker en hoofdrolspeler van de populaire Netflix-serie House Of Cards, komt naar Ahoy in Rotterdam. Hij is op woensdag 29 november de hoofdspreker tijdens de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live. Ook John de Mol betreedt die avond het podium.

Kevin Spacey

Kevin Spacey

Hollandse Hoogte

Andere sprekers zijn Jan Jaap van der Wal, Jitse Groen (thuisbezorgd.nl) en Pieter Zwart (Coolblue). De namen van meer gasten worden op een later moment bekendgemaakt. BusinessBoost Live is een vervolg op het vorig jaar gestarte ‘Inspiration 360’. In een uitverkochte ZiggoDome waren destijds onder meer Al Gore en Richard Branson te gast.

Onder de nieuwe naam stelt BusinessBoost Live stelt het evenement zich ten doel inspirerende verhalen van (wereld)beroemde entrepreneurs dicht bij de mensen te brengen. In een bijzondere ‘360 gradensetting’ zullen sprekers en entertainment elkaar afwisselen.

Live

De komst van Spacey betekent voor veel Nederlandse fans eindelijk het moment om de succesvolle acteur en ondernemer live te aanschouwen. Tijdens BusinessBoost Live vertelt Spacey zijn verhaal over House of Cards en hoe dit een enorme impact heeft gehad op het succes van Netflix.

Ook het openbare optreden van De Mol is een zeldzame aangelegenheid. De founder van Talpa, onlangs eigenaar geworden van SBS Broadcasting en Talpa Radio met zenders zoals 538 en Sky Radio, zal onder meer ingaan op zijn nationale en internationale successen en de filosofie achter zijn business. De kaartverkoop is vandaag van start gegaan via de website van BusinessBoost Live.