Nieuws/Entertainment
3647267
Entertainment

Vriendin Frenkie de Jong: ’Ik krijg boze blikken van andere voetbalvrouwen’

Het leven lacht Frenkie de Jong toe: hij won het landskampioenschap én de KNVB-beker met Ajax, haalde de halve finale van de Champions League en sleepte een droomtransfer naar FC Barcelona binnen. Zijn vriendin Mikky Kiemeney geniet daar volop van mee, maar andere voetbalvrouwen gunnen haar het succes van Frenkie iets minder.

In een video met Anna Nooshin vertelt ze: „Afgelopen jaar is natuurlijk een heel bewogen jaar geweest, dat er heel veel aandacht op Frenkie en dan ook op mij komt. En dan merk je wel eens een beetje, ja, jaloezie wil je niet meteen zeggen, want dan klinkt het negatief, maar je merkte wel dat er scheve gezichten waren de hele tijd. Je hebt er ook hele lieve meiden tussen zitten, maar je hebt er altijd een paar bij zitten waar je boze blikken van krijgt.”

Daarnaast kreeg Mikky ook geregeld commentaar als ze foto’s plaatste op Instagram. „Dan hoor je via via: ’kijk nou weer wat ze post, ze is alleen maar met Instagram bezig’.” De vriendin van Frenkie noemt dit „jammer”, want: „Als je iedereen iets gunt, dan is iedereen gelukkig.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.