Nieuws/Entertainment
366276773
Entertainment

ZIEN: jeugdfoto’s Meghan Markle

Meghan Markle in haar jongere jaren.

Meghan Markle in haar jongere jaren.

Thomas Markle deelt een grote hoeveelheid niet eerder vertoonde beelden van zijn dochter Meghan Markle in een televisie-interview met Channel 5. Het interview werd woensdag uitgezonden op de Britse televisie.

Meghan Markle in haar jongere jaren.

Meghan Markle in haar jongere jaren.

In het interview vertelt Thomas onder andere dat hij van mening is dat zijn dochter het Britse koningshuis ’goedkoop’ heeft gemaakt. Ondanks deze kritiek spreekt hij ook over de liefdevolle en hechte relatie die hij met Meghan had. De gedeelde familiearchieven spreken boekdelen.

Een reis door de familiearchieven

Thomas omschrijft hoe hij voor de eerste keer in het ziekenhuis kennismaakte met zijn dochter. Daarbij deelt hij enkele foto’s van Meghan als baby.

Ook Meghans moeder Doria Ragland komt ter sprake.

Thomas vertelt dat tijdens de middelbare schooltijd van Meghan al gauw duidelijk werd dat een carrière in de showbizz was weggelegd voor zijn dochter.

Op zeventienjarige leeftijd studeerde Meghan af aan de Immaculate Heart High School in Los Angeles. Thomas legde het bijzondere moment van zijn dochter op beeld vast.

Hoe vrolijk de beelden ook mogen zijn: vader en dochter hebben naar verluidt al bijna twee jaar geen contact meer met elkaar.