Nieuws/Entertainment
3663790
Entertainment

Wes en Yo gaan weer samenwonen!

Wat niemand meer had verwacht, is toch gebeurd: Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau zijn weer bij elkaar. Een bekende van de familie onthulde dat opzienbarende nieuws afgelopen weekeinde aan Privé. De problemen die er waren, zijn deels opgelost, of worden opgepakt. De irritaties zijn uitgepraat, de ruzies tijdens lange en intieme gesprekken bijgelegd en de twee zien de toekomst weer zonnig in. Wel gaat er het een en ander veranderen!

In maart liet het glamourpaar de buitenwereld als donderslag bij heldere hemel weten na negen jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Helemaal definitief was de breuk weliswaar niet, maar er waren voortekenen dat de bomen niet langer tot in de hemel groeiden. Zo veranderde Yolanthe haar naam op sociale media terug in Cabau en leek het of de twee het laatste jaar niet meer veel tijd samen doorbrachten. „Ik zal er alles aan doen dat het weer goed komt”, vertelde Wesley in die dagen in een extra verklaring aan Privé.

Maar hoe en wat, en hoe hij dat ging doen, bleef in het ongewisse. Het bleef lange tijd ook vooral stil. Wes en Yo bleven onder de radar en lieten zich niet verleiden tot nieuwe uitspraken. Tot nu...

LEES HET HELE VERHAAL IN DE NIEUWE PRIVE!