Nieuws/Entertainment
3677296
Entertainment

Rapper werd de deur geweigerd

Cosmopolitan-hotel zegt sorry tegen Meek Mill

Meek Mill

Meek Mill

Het Cosmopolitan-hotel in Las Vegas heeft excuses aangeboden aan Meek Mill. De rapper werd zaterdag 25 mei de deur geweigerd, er werd zelfs gedreigd met een arrestatie als hij toch zou proberen binnen te komen. Volgens Meek Mill gebeurde dat vanuit racistische beweegredenen. Hij dreigde met een rechtszaak, maar laat die na de excuses achterwege.

Meek Mill

Meek Mill

„We bieden Meek Mill onze verontschuldigingen aan voor hoe we de situatie zaterdag 25 mei hebben aangepakt”, schrijft de hotelketen op Twitter. „We hebben niet op een respectvolle manier gehandeld en zaten fout. Meek Mill heeft niet eerder voor incidenten in onze verblijven gezorgd.”

Ook het racistische element van de aantijgingen snijdt de keten aan. „Het Cosmopolitan heeft een zerotolerancebeleid aangaande discriminatie en we zorgen vol trots voor een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. We kijken ernaar uit Meek Mill weer te verwelkomen.”

De advocaat van Meek Mill laat aan onder meer People weten dat hij en zijn cliënt de excuses waarderen en niet langer nadenken over een rechtszaak.