Nieuws/Entertainment

Anderhalf jaar gelukkig met zijn Noi:

Vrijgezel Martijn pakt draad weer op!

MARTIJN KRABBÉ gaat opnieuw als vrijgezel het nieuwe jaar in! Na anderhalf jaar heeft de VOICE-presentator toch gebroken met danseres NOI die hem het vertrouwen in de liefde, na een paar bittere pillen, had teruggeven. Onlangs nog vertelde hij dat de liefde ‘flink te pakken’ had. Toch ging het opnieuw mis….

Dit zijn ze, de eerste foto’s van MARTIJN KRABBÉ… weer als vrijgezel!

De RTL-presentator verliet gisteren even zijn woning in Amsterdam-Zuid voor een boodschapje, iets verderop in de P.C Hooftstraat. Martijn (48) staat er weer alleen voor sinds tijdens de feestdagen een einde kwam aan zijn relatie van meer dan een jaar met de tien jaar jongere danseres NOI PAKON SCHUIJFFEL. Nota bene op Eerste Kerstdag zou de bom tussen hen zijn gebarsten.

Hoe gelukkig de twee ook leken, helemaal als een verrassing kwam de breuk niet. Vorig jaar, rond dezelfde tijd, zou de liefde al eerder in zwaar weer terecht zijn gekomen en waren de twee ook al een tijdje uit elkaar. Nu zou de breuk wel definitief zijn.

Tumultueus

Maar volgens vrienden heeft Martijn het wel moeilijk met de strubbelingen die een gelukkig privéleven maar in de weg lijken te blijven staan. Na een, zelfs voor de showbizz, buitengewoon tumultueus en moeizaam huwelijk met zijn AMANDA was de presentator sinds de scheiding in maart 2014 lange tijd alleen.

In Privé vertelde hij onlangs nog dat vooral zijn vader hem er in die periode doorheen gesleept heeft: ‘JEROEN was een enorme steun voor me.’

Maanden na de breuk was er ineens een kortstondige liefde met een Amsterdamse die snel als golddigger werd ontmaskerd en er vooral op uit via hem carriere in de showbizz te maken. Voor Martijn een fikse tegenvaller. En toen kwam ineens Noi op zijn pad, die zich aanmeldde op Facebook en met wie Martijn na bestudering van haar foto ook wel op andere wijze ‘vrienden’ wilde worden.

Liefde

In september zei hij nog over haar: ,,De liefde heeft me te pakken en maakt me blij. Ik geloof dat hierdoor de rust in mijn leven is teruggekeerd.” Over trouwen en nog een kind wilde hij zich uitlaten: ,,Ik heb geleerd een beetje rustig aan te doen met uitspraken over m’n privéleven. Ze worden je zolang nagedragen…”

Die keuze heeft ook te maken met de, op het oog, ingewikkelde situatie die na de breuk met Amanda rond de kinderen ontstond. Amanda vond al snel een nieuwe liefde in de buurt van Eindhoven en vertrok definitief uit Amsterdam. De kinderen, die daar waren geboren en getogen, bleven aanvankelijk bij Martijn en bij de opa’s en oma’s. Nadat eerst een dochter ervoor koos toch naar haar moeder in Brabant te verhuizen, volgden later nog twee kinderen. Martijn houdt er met oudste zoon BIKKEL Sindsdien een mannenhuishouden op na.

,,Dat gaat allemaal zonder problemen”, zei Martijn daarover in Privé, ,,Amanda en ik hebben dat heel goed gedaan. We hebben ons altijd gefocust op de kinderen. Als ouder ben je er nu eenmaal voor hen, en niet andersom. De scheiding was rommelig, dat zal ik niet ontkennen. Maar met de kinderen gaat het inmiddels hartstikke goed en daar zijn we er allebei trots op hoe dat is gegaan.”

In de aanloop naar zijn vijftigste is Martijn nu echter weer even terug bij af. Met de live-shows van The Voice en al het andere tv-werk dat hij doet, zal hij echter nauwelijks tijd hebben daar al te lang bij stil te staan.