Nieuws/Entertainment
367761060
Entertainment

Vervolg op Framing Britney Spears niet uitgesloten

Britney Spears

Britney Spears

De makers van Framing Britney Spears sluiten niet uit dat er een vervolg komt op de veelbesproken documentaire. Dat zegt New York Times-journaliste Liz Day tegen The Hollywood Reporter.

Britney Spears

Britney Spears

„Ik denk dat we dat heel leuk zouden vinden. Er is heel veel dat we niet hebben gebruikt of hebben laten liggen omdat het anders te lang zou worden”, aldus Day. „En sinds de documentaire is uitgezonden hebben we ook veel nieuwe informatie gekregen die heel interessant is en zeker de moeite waard om te onderzoeken.”

Framing Britney Spears laat onder meer zien hoe de media met de zangeres omging in haar jongere jaren. De film gaat daarnaast over de zenuwinzinking van Britney in 2007, waarna ze in 2008 onder volledige curatele van haar vader Jamie kwam te staan. Pa Spears is sindsdien verantwoordelijk voor haar financiële en persoonlijke beslissingen. Iets waar de zangeres graag vanaf wil.

Volgens Day heeft de documentaire ervoor gezorgd dat veel meer betrokkenen informatie willen delen. „We hebben hun vertrouwen gewonnen”, aldus de filmmaakster.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd