Nieuws/Entertainment
3677889
Entertainment

Nieuwe poging haar ’schatkamer’ terug te krijgen

Connie looft hoge beloning uit voor juwelen

Connie Witteman

Connie Witteman

CONNIE WITTEMAN kreeg deze week onverwacht een deel van de verdwenen juwelencollectie terug die vorig jaar uit haar appartement in Amsterdam werd gestolen. Bij vijf invallen op verschillende plaatsen trof de politie enkele stukken uit de omvangrijke buit aan: geschat wordt dat nu juwelen met een waarde van VIER TON naar haar terugkomen. Voor 2,4 miljoen aan colliers, ringen, armbanden en horloges is nog steeds weg. En dat brengt haar ertoe een beloning uit te loven van tien procent van de getaxeerde waarde.

Connie Witteman

Connie Witteman

„Of de inmiddels veroordeelde inbrekers zelf met die informatie komen of mensen uit hun omgeving, dat maakt me inmiddels niet meer uit”, zegt ze in een emotioneel interview op Pagina PRIVÉ in De Telegraaf vandaag.

De inbrekers zelf zouden er baat bij hebben de geroofde spullen terug te krijgen, omdat zij tot VIER JAAR CELSTRAF EXTRA zijn veroordeeld wanneer de buit niet terugkeert of de miljoenenschade niet wordt gecompenseerd.

„Mijn spullen moeten nog ergens zijn,” aldus Connie, „dat is deze week gebleken, alleen was dat maar een fractie van alles wat er weg was.”

Het hele interview met Connie Witteman (premium) leest u HIER.