Nieuws/Entertainment
3678433
Entertainment

Sylvie Meis steelt show van... de bruid!

Sylvie Meis

Sylvie Meis

Nu schittert Sylvie Meis sowieso wel bijna op elke foto, maar met de jurk die ze draagt op de foto die ze zaterdag als bruiloftsgast op Instagram plaatste, overtreft ze zichzelf. Iedereen is er weg van, al vinden critici het niet chic dat ze de bruid mogelijk overtreft.

Sylvie Meis

Sylvie Meis

De jurk van couture-ontwerper Jasmine Erbas wordt door Sylvies fans met razend enthousiasme ontvangen. Onder andere Lilly Becker en Estelle Cruijff uiten hun waardering. „Koninklijk”, vindt een fan de jurk zelfs. Maar niet iedereen is erover te spreken dat Sylvie op deze manier de show steelt. „Maar je hoort er niet mooier uit te zien dan de bruid”, merkt iemand op, wat op instemmende reacties kan rekenen. Een ander stelt het zo: „Wel prachtige jurk, maar niet oké op een bruiloft.”

Van wie die bruiloft dan is, meldt Sylvie er niet bij, maar . ze laat wel weten in Venetië in Italië te zijn. Haar make-up en haarstylist Serena Goldenbaum, die haar volgt waar ze ook gaat, heeft het over een ’topsecret wedding’ en dan vragen volgers zich al snel af of het om Heidi Klum zou kunnen gaan, die van plan is deze zomer te trouwen. Duitse media melden echter dat het gaat om de bruiloft van actrice en topmodel Barbara Meier - zij brak door nadat ze in 2007 het tweede seizoen van Germany’s Next Top Model won - die getrouwd is met de Oostenrijkse investeerder en ondernemer Klemens Hallmann. Ook Arnold Schwarzenegger was op het feest.

Topmodel Barbara Meier weet zelf ook wel de spotlights te vinden, hier op filmfestival Cannes met haar inmiddels echtgenoot Klemens Hallmann

Topmodel Barbara Meier weet zelf ook wel de spotlights te vinden, hier op filmfestival Cannes met haar inmiddels echtgenoot Klemens Hallmann