Entertainment/Sterren
368528207
Sterren

Sander Hoogendoorn na laatste show: ’Vochtige oogjes’

Sander Hoogendoorn heeft vrijdag voor het eerst in lange tijd zijn wekker niet te hoeven zetten. Met deze ’eerste ochtend uitslapen’ zit zijn ’ochtendshow-avontuur’ bij NPO 3FM er officieel op, aldus de dj. „Ik voel me leeg en vermoeid. Maar ook ongelooflijk trots dat ik dit avontuur vier jaar geleden ben aangegaan”, schrijft hij de dag na zijn laatste uitzending op Instagram.

Hoogendoorn maakte in april bekend dat hij moest stoppen met zijn programma. Toen hij vier jaar geleden werd gevraagd, vond hij dat enorm eng. „Iedere dag de wekker om 04.00 uur. Het uithangbord van de zender worden (met alle gevolgen van dien). En iedere dag de start van jouw werkdag worden. En ik ben niet eens een ochtendmens..”, blikt hij terug. De dj dacht dat hij misschien spijt zou krijgen, maar dat is niet zo. „Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan! Die wekker en het ritme wende namelijk snel en ik begon het echt heel leuk te vinden. En dat komt door jou, jij als luistera… ik bedoel VRIEND van de show. Dat heb jij gedaan!”

Hoogendoorn bedankt mensen voor alle berichten. „Ik heb ze inmiddels bijna allemaal gelezen en bij sommige kreeg ik (weer) vochtige oogjes.” De dj heeft nog niet bekendgemaakt wat hij nu gaat doen. „Ik laat het je snel weten als ik meer kan vertellen over mijn nieuwe radioplannen!”