Nieuws/Entertainment
369472082
Entertainment

’Khloé en Tristan geven hun liefde een tweede kans’

Tristan Thompson en Khloé Kardashian

Tristan Thompson en Khloé Kardashian

De geruchten dat Khloé Kardashian en de vader van haar dochter True, Tristan Thompson, gedurende de quarantaine nader tot elkaar zouden zijn gekomen waaiden al een poosje rond. Maar nu lijkt het erop dat de twee hun relatie echt een nieuw leven willen inblazen. Dit meldt People.

Tristan Thompson en Khloé Kardashian

Tristan Thompson en Khloé Kardashian

Tristan doet ontzettend zijn best om zijn fouten uit het verleden te herstellen. Daarbij is hij echt een hele lieve en goede vader voor True”, aldus een bron.

De 29-jarige basketballer bedroog de 36-jarige realityster meerdere malen tijdens hun samenzijn, waarvan een keer notabene vlak voordat Khloé moest bevallen van hun kind. Ook ging hij vreemd met Jordyn Woods, de voormalige beste vriendin van Khloé’s jongere halfzusje Kylie. Daar lijkt hij van te hebben geleerd.

Thompson postte afgelopen week nog bericht op Instagram waarin hij Khloé vertelt hoe belangrijk hij haar vindt. „Ik ben nu wijs genoeg om te weten dat jij in mijn leven kwam om me te laten zien hoe een geweldig mens eruit ziet. Ik waardeer nu dat ik in staat ben om van jou te leren en daardoor ook te groeien. Ik dank God voor het feit dat je zo’n prachtige, liefdevolle vrouw bent. Niet alleen naar mij toe, maar naar iedereen. Speciaal naar onze dochter True. Jij verdient niets dan het beste Koko! True en ik houden heel veel van jou.”