Nieuws/Entertainment
370634791
Entertainment

Dochter Kate Moss scoort contract bij Marc Jacobs

Lila Grace Moss treedt in de voetsporen van haar beroemde moeder Kate, nu ze het gezicht is geworden van de Marc Jacobs beautylijn. De 17-jarige Lila deelde haar grote nieuws via Instagram, waaraan ook nog een mooi Nederlands tintje kleeft. ’Onze’ Nikkie de Jager, de visagiste die bekend werd dankzij haar Nikkie Tutorials op YouTube, was verantwoordelijk voor de look van Moss Junior.

Nikkie is Global Artistry Advisor voor het merk en deelde dezelfde foto als Lila op sociale media. „Ik heb de make-up gedaan! Ik vind het zo te gek om jullie te laten zien wat ik met Lila Moss heb gedaan voor de lancering voor de nieuwe Marc Jacobs eyeliner”, aldus een enthousiaste Nikkie.

Het is niet de eerste klus die Lila doet voor het merk, maar wel een hele eervolle nu ze het gezicht van een lijn is. Ze is in elk geval van plan om haar moeder trots te maken, zo vertelde ze eerder aan InStyle. „Meiden als Kaia Gerber en Gigi en Bella Hadid zijn grote voorbeelden voor mij. Zij vormen de nieuwe generatie die voortkomt uit een andere generatie supermodellen. Ze dragen het erfgoed van hun moeder met zich mee, maar laten ook zien dat ze zichzelf zijn en hun eigen weg volgen. Ook al dragen we misschien dezelfde naam, we zullen altijd hard werken om te laten zien dat we het op eigen kracht kunnen in deze industrie.”