Entertainment/Sterren
371028966
Sterren

Harry Potter-ster Tom Felton liet zich weer opnemen in afkickkliniek

Tom Felton heeft onlangs weer in een afkickkliniek gezeten. De Harry Potter-acteur, die in het verleden al open was over zijn drankprobleem, vertelde aan The Guardian dat hij zich opnieuw heeft laten opnemen.

De 35-jarige Felton kreeg na het einde van de Harry Potter-filmreeks een depressie. Familie en vrienden vroegen een interventie aan omdat zijn drankgebruik uit de hand liep en hij liet zich behandelen. „De hoofdoorzaak was deels een genetische aanleg en het gevoel dat er iets niet klopte in mijn leven, iets wat we volgens mij allemaal wel eens ervaren”, zegt de acteur over zijn verslaving.

Hij liet zich behandelen en daardoor leerde Felton dat er een „hulpbron” is. „Ik ben onlangs uit eigen beweging teruggegaan naar een andere kliniek”, zegt de acteur, zonder daar verder op in te gaan.

Dat heeft hem geholpen, maar ook aan zwemmen en wandelen met zijn hond heeft Felton veel. „En als het weer zo slecht gaat als dat het ging dan weet ik welke stappen ik moet nemen. Zeggen dat het niet goed met me gaat heeft me echt kracht gegeven.”