Entertainment/Cultuur
374870305
Cultuur

Beste zangers wordt liveshow in Ahoy

Het populaire tv-programma Beste zangers wordt volgend jaar voor het eerst omgedoopt tot een avondvullend concert. Tijdens de show op 23 mei in Ahoy in Rotterdam treden verscheidene oud-deelnemers op, zo maakte de organisatie woensdag bekend.

Onder anderen Glennis Grace, die een nummer 1-hit scoorde dankzij het programma, staan op de line-up. Ook Trijntje Oosterhuis en Julia Zahra zijn van de partij net als deelnemers van afgelopen seizoen Floor Jansen, Henk Poort, Emma Heesters en Rolf Sanchez.

Beste zangers is al tien jaar een kijkcijfersucces op televisie. In het programma gaan artiesten op Ibiza de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren. Op het zonnige eiland leren de zangers elkaar op een andere manier kennen en verdiepen ze zich in elkaars repertoire. Elke week staat één van de artiesten centraal, die zijn of haar eigen of meest gekoesterde liedjes uitleent.

Hits

Voor verscheidene artiesten betekende hun deelname zelfs hun doorbraak. Behalve Glennis en Davina scoorden ook onder anderen Thomas Berge en Do grote hits met hun covers. In 2017 en 2019 werd het programma genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Sinds 2012 wordt de show gepresenteerd door Jan Smit.

De kaartverkoop voor de show begint vrijdag.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo