Nieuws/Entertainment
378656
Entertainment

Nichtje van T-Pain doodgestoken

De Amerikaanse zanger T-Pain doet een beroep op het publiek en zijn fans om de dader te vinden die zijn nichtje Javona Glover (23) dinsdagochtend heeft doodgestoken in Florida.

De politie van Tallahassee, de hoofdstad van Florida, zegt tegen WCTV dat agenten het slachtoffer dinsdagochtend om 10.15 hevig bloedend aantroffen in een filiaal van drogisterijketen Walgreens, waar ze werkte. Ze is uiteindelijk overleden aan haar verwondingen.

T-Pain roept via Twitter ooggetuigen van het steekincident op zich te melden met informatie. Volgens WCTV was Glover moeder van een dochtertje van twee jaar oud. De politie is bezig met een buurtonderzoek en heeft een signalement van de dader verspreid.

T-Pain sommeert media en bloggers in Tallahassee om zijn familie met rust te laten. Ook plaatste hij een foto van haar op Instagram ter nagedachtenis.

The police are still lookin for the coward ass nigga that just killed my niece at Walgreens in Tallahassee. If you got info pls help us out! — T-Pain (@TPAIN) 30 augustus 2016

To all the media/news outlets and bloggers in Tallahassee: pls leave my family the fuck alone. We're not here for your story. Let us be pls — T-Pain (@TPAIN) 30 augustus 2016