Nieuws/Entertainment
378778
Entertainment

'Nieuwe' minnares Usain Bolt weigerde trio

Het zijn de weken van Usain Bolt: drie keer goud op de Spelen in Rio, twee keer succes bij een Braziliaanse studente en ook bij aankomst in Londen had hij zeker geen valse start. Nu blijkt dat hij zijn vriendin in Jamaica niet voor het eerst heeft bedrogen...

De snelste man ter wereld hield er namelijk naast zijn vriendin Kasi Bennett nog een vrouw op na. Sinds 2013 sprintte Bolt van feestje naar feestje met haar, tot deze Nailah Dillard erachter kwam dat hij gewoon een vriendin in Jamaica had. Ze las een interview waarin Bolt Bennett 'mijn First Lady' noemde en dat was voor haar de druppel.

Lightning Bolt heeft roerige weken achter de rug. Hij rende tussen het vrouwen versieren door even naar drie keer goud in Rio, maar zijn acties gingen door de foto's die Jady Duarte verspreidde viral. "Ik denk dat hij gelooft dat hij die vrouwen allemaal verdient omdat hij de snelste man op aarde is. 'Je slaapt met al die verschillende vrouwen. Ik hoop dat je het wel veilig doet'", roept Nailah tegen The Sun richting haar ex-vriendje.

 

Trio

Tijdens de Spelen in Londen in 2012 had Nailah een oogje op Bolt. In november van dat jaar bij het IAAF World Athletics Gala zorgde ze er dan ook voor dat ze oogcontact kregen. "Er was meteen een wederzijdse aantrekkingskracht. Hij zette me niet lang daarna tegen de muur en probeerde mij te overweldigen, maar ik was niet echt onder de indruk. Hij mag dan een atleet van wereldklasse zijn, maar aan het eind van de dag is het ook gewoon een normale man. Ik dacht wel: 'Oh mijn god dit is wel soort van cool', maar vroeg hem wel waar zijn vriendin was."

Na het uitwisselen van nummers was Bolt meteen duidelijk: hij wilde een trio. Nailah weigerde echter. "Ik vond het wat vreemd en brutaal." Enkele weken later nam hij haar mee uit. Naar een stripclub. "Het was ondergronds en een beetje aftands. De vrouwen hadden alleen lingerie aan. Usain gooide geld naar ze en sommige dansten ook voor hem."

Monogaam

Ondanks het geflirt van de razendsnelle Jamaicaan, viel Nailah voor de humor van Bolt. "Hij is supergrappig, heeft een grote persoonlijkheid en maakt altijd een dolletje. Hij is echt aardig en zorgt ervoor dat je je goed voelt." Ze kon Usain dan ook niet lang van zich afhouden. "We vonden elkaar leuk en aantrekkelijk. Zijn drive om seks te hebben lag heel hoog. Ik was de eerste Amerikaanse vrouw waarmee hij uitging."

Maar opeens kwam ze erachter dat hij een vriendin had. "Hij is niet monogaam en dat is de reden dat het tussen ons stopte. Usain is het type dat wil dat zijn meisje trouw is, maar ondertussen wel een vrijbrief wil hebben om met andere vrouwen om te gaan. We waren nooit officieel samen, maar ik wist uiteindelijk wel dat hij toen al met Kasi was."