Nieuws/Entertainment
378780
Entertainment

Zanger One Direction maakt ruzie met fan

Louis Tomlinson heeft het op zijn vakantieadres Ibiza aan de stok gekregen met een fan, die boos werd omdat de One Direction-zanger niet met hem op de foto wilde. Het Britse popidool maakte vervolgens een grap, waardoor de man weer met de staart tussen de benen vertrok...

Een ooggetuige vertelt aan The Sun: "Louis stond, met zijn bodyguard aan zijn zijde, te kijken naar het optreden van Graig David. Hij wilde met niemand op de foto, maar maakte wel een uitzondering voor een aantal meiden die een vrijgezellenfeestje vierde. Ze bleven net zolang smeken om een foto, toen hij uiteindelijk dacht: vooruit, toe maar."

Dit zorgde er voor dat iemand anders, de fan in kwestie, ook met de popster op de foto wilde. "Hier was Louis echter niet van gediend, waarna hij de man, die een uiterst merkwaardige broek droeg, vriendelijk verzocht om weg te gaan. Hierop werd de man boos, waarna Louis reageerde met de woorden: "Koop eens een fatsoenlijke broek, man. Je ziet er niet uit!" Hierop verkoos de fan het hazenpad.

De zanger genoot met zijn vrienden van zijn zesdaagse vakantie op het partyeiland en had zijn vrouw en zoon thuisgelaten. Aan The Sun laat hij weten: "Het is goed om even pauze te hebben en om dit soort dingen te doen."