Nieuws/Entertainment
378804
Entertainment

Mel C: reünie Spice Girls voelt niet goed

Mel C vertelde eerder al dat ze niet mee wil doen aan een Spice Girls-reünie. Nu legt ze uit waarom. "We zijn een band met z'n vijven. Hebben we onze piek niet behaald tijdens de Olympische Spelen in Londen? Je kan beter stoppen op het hoogtepunt."

De Spice Girls bestaan 20 jaar, maar het lijkt er de laatste tijd op alsof de meidenband nog nooit zo verdeeld is geweest. Emma, Geri en Mel B deelden in juli een video, waarop het drietal hintte op een reünie. "Jullie volgens ons al 20 jaar en we willen jullie heel erg bedanken. Dit willen we vieren met en feestje. En jullie zijn allemaal uitgenodigd", was de boodschap.

Opvallend genoeg waren Victoria Beckham en Mel C niet te zien op de video. Sporty Spice legt uit waarom. "Eerder dit jaar heb ik de meiden meerdere keren gezien en ik heb de moeilijke beslissing genomen om niet mee te doen met de reünie van Emma, Geri en Melanie."

 

Ze vervolgt tegenover Love Magazine. "Victoria heeft begrijpelijkerwijs de keuze gemaakt om niet mee  te doen vanwege haar kledinglijn en haar nogal grote gezin. Voor mij is het zwaarst dat ik de meiden, de fans en de beschaving teleurstel. Helaas voelde het voor mij gewoon niet goed en heb ik mijn gevoel gevolgd."

Mel C benadrukt dat er geen ruzie is. "Ik hou ervan om voor grote stadions over de hele wereld onze briljante wereldhits te zingen en onze glorietijd te herbeleven. Daarnaast is het lucratief gezien een buitenkans. Maar alles minder dan de volledige line up voelt niet goed. Alsof we de band en de fans niet rechtdoen", sluit ze af.