Nieuws/Entertainment
379155
Entertainment

'Sekstape Justin Bieber in omloop'

Op Twitter gaat het compleet los: er zou een sekstape van Justin Bieber en zijn vriendinnetje in omloop zijn. Het nieuws wordt versterkt door intieme foto's van de zanger met zijn nieuwe liefje Sofia Richie.

Justin is met Sofia in Mexico op vakantie en de twee hebben het behoorlijk gezellig daar. De foto's zouden suggereren dat de twee bezig waren met voorspel, voordat ze hinderlijk werden onderbroken door een lid van Justins team.

Omg what did i just see    #JustinSexTapeleakedparty pic.twitter.com/alMITyhhoz — //ZM ✨ (@EgaJoe88) 28 augustus 2016

Fans van de Sorry-zanger zijn volgens The Sun echter niet zo blij met de foto's en het gerucht van de sekstape en botvieren hun frustraties op Twitter met de hashtag #JustinSexTapeleakedparty. Volgens sommige twitteraars duurt het niet lang meer tot de sekstape online zal komen. "Hij maakt het voor zichzelf en zijn fans alleen maar erger #justinsextapeleakedparty ik ben blij dat ik hem nooit heb gemogen", schrijft iemand.

Privacy

Een ander vindt dat Justin zijn geslachtsdeel eens niet publiekelijk moet laten zien. "Justin zegt dat hij privacy wil, maar ondertussen laat hij wederom zijn geslachtsdeel publiekelijk zien."

Het nieuws komt toevalligerwijs een week nadat Bieber zijn Instagram-account verwijderde na aanhoudende kritiek op zijn foto's met Sofia.