Nieuws/Entertainment
379605
Entertainment

Mick Harren heeft levensbedreigende ziekte

Mick Harren heeft onlangs te horen gekregen dat hij een levensbedreigende ziekte heeft. De 49-jarige Amsterdammer heeft het zodanig voor zijn omgeving verborgen gehouden dat zelfs zijn dochter nog van niets weet.

Mick is voor een behandeling tegen zijn vreselijke ziekte naar de Verenigde Staten gevolgen. Die trip heeft hij voor zijn omgeving verborgen gehouden. "Ik had het niet gedaan als het niet levensbedreigend zou zijn", zegt Mick tegen Shownieuws. "In Nederland is het zo dat je eerst op een wachtlijst staat voor die behandeling, maar in Amerika is het anders geregeld."

De volkszanger maakt niet bekend wat er precies met hem aan de hand is en daar heeft hij zo zijn redenen voor. "Omdat er al genoeg - op zijn Amsterdams gezegd - gezeik is geweest met mij de afgelopen tijd en de perikelen rondom de scheiding. Mijn dochter heeft daar gewoon heel veel last van en daar heb ik geen zin meer in."

Mick zegt daarnaast dat hij aan de betere hand is. "Ik ben aan het genezen dus het gaat de goede kant op en het is allemaal aangeslagen. Ik word beter en ik ben beter en ik voel mij beter. Als het goed is kan ik nu honderdtwintig worden."