Nieuws/Entertainment
380862612
Entertainment

’Brad Pitt datet lerares kinderen’

In het diepste geheim is Brad Pitt bezig om zijn liefdesleven weer wat op te vijzelen. En dus is hij aan het daten geslagen, met een lerares van zijn kinderen.

Nu de scheiding van Angelina Jolie bijna afgerond is, zou de acteur het weer aandurven, zo vertelt een bron aan InTouch. „Hij voelt zich eindelijk weer vrij. Zijn ogen glanzen weer, hij ziet er sinds lange tijd weer goed uit. Het vinden van dates is momenteel geen probleem voor hem.”

De vrouw met wie hij aan het daten is, is een van de privéleraressen van zijn kinderen. En dat levert een nogal lastige situatie op. „Het is absoluut geheim, want als Angelina ervan hoort, gaat ze uit haar plaat.” Jolie zou het niet kunnen verdragen om haar ex met een ander gelukkig te zien. Ook moet de naam van de vrouw geheim blijven, omdat hun zes kinderen, die overigens wisselende privédocenten hebben, nog van niks weten. „Brad is zeer beschermend als het om zijn nieuwe vriendin gaat.”

De vrouw in kwestie maakt de acteur erg gelukkig, aldus de bron. „Hij voelt zich alsof hij een nieuwe kans in zijn leven heeft gekregen. Hij was sinds jaren niet zo gelukkig als dat hij nu is.”