Nieuws/Entertainment
383194545
Entertainment

Charlize Theron vindt Addams Family inspirerend

De stemmencast van de nieuwe animatiefilm van The Addams Family was zondag in groten getale aanwezig op de première in Los Angeles. Hoofdrolspeelster Charlize Theron, die de stem van Morticia inspreekt, was uiteraard ook van de partij en vertelde op de rode loper hoe de vreemde, fictieve familie een voorbeeld voor haar is in het dagelijks leven.

„Ik vind het inspirerend dat een familie die zo anders is, het niet erg vindt, maar het juist geweldig vindt dat ze zo anders zijn”, zegt Theron tegen The Hollywood Reporter. „We zouden dat allemaal als voorbeeld moeten nemen.”

The Addams Family gaat over een rijke familie die deels uit monsters bestaat en alles wat macaber is geweldig vindt. De familie heeft er helemaal geen erg in dat de buitenwereld hen zo vreemd en angstaanjagend vindt. In de jaren ’30 van de vorige eeuw maakten vader Gomez, moeder Morticia, de kinderen Pugsley en Wednesday en butler Lurch hun debuut als strip in het tijdschrift The New Yorker. Later werden er meerdere films, series en musicals over de familie geproduceerd.