Nieuws/Entertainment
384541
Entertainment

Kim Feenstra herdenkt vriend

Kim Feenstra herdenkt dinsdag haar overleden ‘soulmate’ Joshua. Het is acht jaar geleden dat hij om het leven kwam bij een uit de hand gelopen ruzie.

Het model deelt een foto waarop te zien is dat ze met zijn twee dochters in bed ligt. “Vandaag is het J*dag. Dit is wat er achterblijft… Liefde. Pure liefde. We missen je J!” schrijft Kim bij de foto.

Ondanks haar - inmiddels stukgelopen - huwelijk met dj Michael Mendoza, stak Kim haar liefde voor Joshua nooit onder stoelen of banken, ze dacht altijd dat hij de man was met wie ze zou trouwen en kinderen zou krijgen.

De dader, de 36-jarige Arron B., werd in 2009 veroordeeld tot zeven jaar cel wegens doodslag. In april 2013 werd hij vervroegd vrijgelaten nadat hij tweederde van zijn straf had uitgezeten. Het Groningse model was toen ziedend. Op Twitter schreef ze: “Je steekt iemand dood, en je komt na 4 jaar weer vrij! Ondertussen heb je je chick zwanger gemaakt en kan je van je kind genieten. Terwijl zijn dochters nooit meer van hem kunnen genieten!”

Inmiddels heeft ze meer rust gevonden. "Ik denk niet dat dit zijn enige straf is geweest. Ik geloof in karma: what goes around comes around. Iedereen krijgt wat hij verdient”, zei ze drie jaar geleden in een interview met Flair.