Nieuws/Entertainment
384613
Entertainment

'Graf Muhammad Ali kostte 500 dollar'

FOTO'S - Muhammad Ali zou zich in zijn graf omdraaien als hij wist hoeveel zijn familie ervoor heeft uitgegeven. Een schamele 500 dollar werd er betaald voor de grafsteen van de legendarische bokser, met de simpele tekst: Muhammad Ali.

Volgens ingewijden van Radar Online waren andere familieleden flabbergasted toen ze hier achter kwamen. Zoon Muhammad Ali Jr.. heeft ze echter verzekerd dat het niet uitmaakt hoe groot de grafsteen is. "Zijn aanwezigheid is onder ons allemaal", zou hij gezegd hebben. "Zo was papa, hij wilde dingen nooit groots en hield alles altijd simpel", ging hij verder. Detail: zijn vrouw Lonnie en zijn negen kinderen hadden 80 miljoen dollar te besteden hiervoor.

Ali's grote wens was om naast zijn vader en moeder in Kentucky begraven te worden. Daar groeide de bokslegende op. De grafstenen van zijn ouders zijn ironisch genoeg twee keer zo groot als die van hun wereldberoemde zoon.

Om het nog allemaal erger te maken, blijkt nu dat de familie onderling weer flink ruzie heeft. Zijn oudste dochter Maryam is op een missie om diegene te vinden die op de begrafenis van haar vader alles gefilmd heeft. Alleen, dat doet ze zodat ze de beelden kan verkopen aan de hoogste bieder.