Nieuws/Entertainment
384652
Entertainment

'Ryan Lochte meest begeerde vrijgezel bij OS'

Ryan Lochte wordt gezien als een van de meest begeerde vrijgezellen in het olympische dorp, maar de Amerikaanse zwemmer is niet op zoek naar een relatie daar. De laatste tijd is hij wel regelmatig gezien met een playmate.

"Een hoop atleten wil met Ryan chillen, omdat er zo'n hype om hem heenhangt. Ryan is deze zomer niet op zoek naar een relatie tijdens de Spelen. Hij wil gewoon lol maken", vertelt een ingewijde aan E! News. Overigens zit Lochte naar verluidt wel op de datingapp Tinder.

Ondanks dat hij single wil blijven, is het fans opgevallen dat hij de laatste tijd wel erg veel tijd doorbracht met playmate Kayla Rae Reid. Ryan postte een maand geleden een foto op Instagram waarop hij samen met de 25-jarige beauty staat. "Gefeliciteerd met je 25e mooie dame #notoldyet."

Meteen werd er gespeculeerd over een opbloeiende romance tussen de twee, maar volgend de ingewijde is daar geen sprake van. "Ryan was met een playmate ja. Hij heeft haar niet ontmoet op Tinder, al zit hij daar wel op. Hij vindt haar gewoon lekker, dat is alles."

Sinds de Spelen van 2004 won de Amerikaan al elf olympische medailles, waarvan vijf keer goud.