Nieuws/Entertainment
384706
Entertainment

Fajah: achterom kijken heeft geen zin

Fajah Lourens heeft zich wederom uitgesproken over het familiedrama waar haar elf maanden oude neefje Elfin om het leven kwam. Met hard werken en genieten van haar dierbaren hoopt ze er bovenop te komen.

"VERDRIET|| Ik geloof niet dat iemand ook maar kan oordelen over het verdriet en verwerking's proces van een ander. Mijn neefje is dood maar wij leven nog. Wij kunnen niet doodgaan van verdriet daar komt Elfin niet mee terug. Wij kunnen ons leven WEL leven en er het aller beste van maken", zegt ze bij een post op Instagram

Fajah blijft vooral hard werken, maar trekt ook lessen uit het drama. "Ik hou van alles wat ik doe en geniet van alle momenten, ook de nare momenten horen daarbij. Onze familie heeft een hele hoge prijs betaald voor een hele harde les maar die luid wel dat we leven in het NU en achterom kijken geen zin heeft. Geniet nu van alle liefdevolle mensen om je heen. Heb je dierbare lief en laat ze voelen dat je van ze houd het leven kan namelijk zo voorbij zijn."

De ex-vriend van Fajahs zus Shanti bracht de kleine Elfin om het leven. De 32-jarige man gooide zijn zoontje uit het raam, om vervolgens zelf zijn dood tegemoet te springen. In de woning werd later ook het lichaam van zijn overleden moeder aangetroffen.