Nieuws/Entertainment
384765
Entertainment

Aandacht doet Jeroen Spitzenberger weinig

Het doet Jeroen Spitzenberger weinig dat hij, vooral dankzij zijn rol in de tv-serie Divorce, veel meer aandacht krijgt van vrouwen. "Ik kijk er letterlijk niet naar om."

Dat zegt Jeroen deze week in Viva. "Oké, als het een leuke vrouw is, kijk ik terug", krabbelt de 40-jarige acteur snel terug. "Maar ik maak er geen dagtaak van om daarmee bezig te zijn. Ik vind aandacht van leuke mensen leuk, maar aandacht in het algemeen interesseert me niet."

Jeroen merkt 'in het dagelijks leven, de supermarkt, op straat, overal eigenlijk' dat er meer naar hem wordt gekeken. "Olinda heeft die 'ontwikkeling' ook helemaal meegemaakt, met name na Divorce", zegt hij over zijn vrouw. "Maar inmiddels ben ik het gewend. Ik ben er wel aan gewend geraakt dat mensen kijken en dat dat de laatste tien jaar gradueel meer is geworden."

Volgens Jeroen trekken zijn Divorce-collega’s Waldemar Torenstra en Dirk Zeelenberg nog meer bekijks. "Ik heb ook het geluk dat ik heel vaak niet word herkend. Waldemar en Dirk zijn bijvoorbeeld veel meer uitgesproken in hun uiterlijk. Ik heb het gevoel dat ik makkelijker kan blenden."