Nieuws/Entertainment
384833
Entertainment

"Daar ben ik dan! De lang verwachte zoon"

Victoria Koblenko bevallen van zoontje Kiy

Victoria Koblenko is bevallen. De actrice en voetballer Evgeni Levchenko zijn de trotse ouders van hun eerste kind: zoontje Kiy.

Op Instagram deelt het stel een foto van het jongetje. Aan het bijschrift te lezen was het geen gemakkelijke bevalling: “1ste post van onze zoon. "Daar ben ik dan! 'De llllllang verwachte zoon' zoals m'n moeder zou zeggen. Jaaaaa, hier glimlacht ze wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van t kraamverband, lees matras in d'r oma onderbroek. Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen. Oh ja, ik heet trouwens KIY, maar over hoe m'n pa daaraan kwam later meer”

 

Victoria en haar Evgeniy Levchenko maakten op 18 april bekend dat ze hun eerste kindje verwachten door het plaatsen van een kiekje waarbij de twee achter een waslijn staan terwijl Lev een rompertje ophangt. "Meervoud van Lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten. ♡ P.S. @elevchenko mag de was doen (...) en nu #UITBUIKEN", schreef Victoria destijds dolgelukkig.

Het stel ging in 2008 na een relatie van vijf jaar uit elkaar, maar konden elkaar kennelijk niet vergeten. In mei bevestigde Victoria dat de liefde tussen haar en Lev weer was opgebloeid.